Met één mail of telefoontje online succes

De mogelijkheden op het internet zijn eindeloos. Je behaalt er alleen succes als je de juiste keuzes maakt. Digital native Daan van ‘t Einde produceerde internetapplicaties, sociale media campagnes, online (video)materiaal en reisde voor het ministerie van Buitenlandse zaken mee als sociale media verslaggever. Hij zet zijn schat van ervaring in om bedrijven te helpen online succes te behalen. Een groter succes online begint met een gesprek met Daan.

i

Ervaring met succes

Elke strategie die Daan schrijft is gebasseerd op hands-on ervaring op het internet.

Online scoren

Presteren op het internet begint bij de juiste strategie. Daans strategieën helpen je succes groeien.

w

Gratis orientatiegesprek

Echte expertise ervaar je in persoonlijk contact. Daarom is het orientatiegesprek altijd gratis!

Van grote waarde

Daan beschikt ondanks zijn jonge leeftijd over uitgebreide kennis op zijn vakgebied. Daan is ingezet om onze website beter op de kaart te zetten. Zijn adviezen, inzet, acties, tips en overzichten zijn voor ons van grote waarde waardoor we onze samenwerking voort zullen zetten.

Ellen Bossink

Senior consultant, Jennix Talent Management

Daans klanten spreken voor zich!

Daans werk laat meer zien dan woorden kunnen. Bekijk bijvoorbeeld:

Contact

De contactpersoon Daan van ‘t Einde is een digital native met een schat aan ervaring met internet, video en sociale media. Hij reisde als sociale media verslaggever mee naar de Verenigde Naties en produceerde internetapplicaties, sociale media campagnes en online (video)materiaal. Zijn advies combineert hands on ervaring met strategische kennis en wetenschappelijk communicatieonderzoek.