Succesvolle online campagnes

Een online campagne is constant in beweging. Digitaal communicatieadviseur Daan is een expert in Sociale Media, Webdesign, Online Film, SEO en SEA. Hij zorgt ervoor dat jouw online campagne zijn doel bereikt. Hij verkent niet alleen de beste opties voor je maar helpt je ook de juiste keuzes te maken. Hij rapporteert de kosten en resultaten bovendien altijd duidelijk zodat je ook in de toekomst de juiste keuzes kunt maken. Bespreek je online campagne nu met Daan!

Een gerichte campagne

Een online campagne moet presteren. Daan zorgt voor een gerichte campagne die resultaat oplevert.

Direct contact

Tijdens een campagne is direct contact belangrijk. Je praat altijd direct met Daan.

w

Gratis orientatiegesprek

Echte expertise ervaar je in persoonlijk contact. Daarom is het orientatiegesprek altijd gratis!

Van grote waarde

Daan beschikt ondanks zijn jonge leeftijd over uitgebreide kennis op zijn vakgebied. Daan is ingezet om onze website beter op de kaart te zetten. Zijn adviezen, inzet, acties, tips en overzichten zijn voor ons van grote waarde waardoor we onze samenwerking voort zullen zetten.

Ellen Bossink

Senior consultant, Jennix Talent Management

Daans klanten spreken voor zich!

Daans werk laat meer zien dan woorden kunnen. Bekijk bijvoorbeeld:

Contact

De contactpersoon Daan van ‘t Einde is een digital native met een schat aan ervaring met internet, video en sociale media. Hij reisde als sociale media verslaggever mee naar de Verenigde Naties en produceerde internetapplicaties, sociale media campagnes en online (video)materiaal. Zijn advies combineert hands on ervaring met strategische kennis en wetenschappelijk communicatieonderzoek.